Betalingsmogelijkheden

Betalen in een veilige omgeving: iDeal
In de webshop van Blossom Sieraden kan je veilig betalen met de betalingsmethode iDeal. 

Vooraf overmaken – bankoverschrijving:

Het verschuldigde bedrag van je bestelling maak je vooraf over onder vermelding van het ordernummer. Zodra je betaling binnen is zal de bestelling verstuurd worden. Het totaalbedrag graag binnen 2 dagen overmaken. Bestellingen die niet binnen 2 dagen zijn betaald, komen te vervallen.

Rekeninghouder: Blossom Sieraden
IBAN rekeningnummer: NL18 KNAB 0403 1196 50

Bestelling afhalen
Bij Blossom Sieraden is het mogelijk om de bestelling op afspraak op te halen. Dan worden de verzendkosten in mindering gebracht. De bestelling kan van te voren betaald worden tijdens het bestelproces via iDeal of bankoverboeking. Ook is het mogelijk om te betalen bij het afhalen:

Betalen bij afhalen

Je kunt je bestelling afhalen en contant betalen. Voor het afhalen van een bestelling dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden en vermeldt worden tijdens het bestellen.

Verzenden

  • Blossom Sieraden rekent standaard €2,00 verzendkosten.
  • Blossom Sieraden is niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijtraken bij de post. Voor €2,95 extra verzenden we je bestelling met een Track & Trace code binnen Nederland.
  • Voor bestelling naar België rekent Blossom Sieraden €5,95. Voor €2,95 extra verzenden we je bestelling met een Track & Trace code.
  • Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Bij een speciale bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Blossom Sieraden behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht. 

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Alle bestellingen worden door PostNL verzonden. Blossom Sieraden is niet aansprakelijk voor schade tijdens het vervoer door de externe vervoerder.